Posljednje ažurirano 17.11.2021
Datum stupanja na snagu 17.11.2021

Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti opisuje politiku Nikole Jovanovića, Kadinjačka 6, Srbija 18000, Srbija, email: joe-nino@hotmail.com, telefon: +38169601098 o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju vaših informacija koje prikupljamo kada koristite našu veb stranicu ( https://izradaweb-sajta.com/ ). Pristupanjem ili korištenjem Servisa, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa istim, nemojte pristupati ili koristiti uslugu.

 

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještenja i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na Servisu. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana Politika objavljena u Servisu i vaš nastavak pristupa ili korišćenja Usluge nakon tog vremena će predstavljati da prihvatate revidiranu Politiku privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

 

KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE:

Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

Marketing/ Promocija
U delu misljenje o nama
Prikupljanje povratnih informacija kupaca
Podrška
Zaštita lokacije

 

Ako želimo upotrijebiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, tražit ćemo od vas pristanak i koristit ćemo vaše podatke samo nakon što dobijemo vaš pristanak, a zatim samo u svrhu(e) za koju dajemo pristanak osim ako se od nas ne traži drugačije do zakon.

VAŠA PRAVA:

Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje lične podatke ili dobijete kopiju vaših ličnih podataka, ograničite ili prigovorite na aktivnu obradu vaših podataka, zatražite od nas da podijelimo (port) vaše lične podatke informacije drugom subjektu, povući svaki pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje žalbe zakonskom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Da biste ostvarili ova prava, možete nam pisati na joe-nino@hotmail.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu sa važećim zakonom.

 

Možete odustati od direktnih marketinških komunikacija ili profiliranja koje vršimo u marketinške svrhe tako što ćete nam pisati na joe-nino@hotmail.com.

 

Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo tražene lične podatke ili povučete saglasnost za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

SIGURNOST:

Sigurnost vaših podataka nam je važna i mi ćemo koristiti razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zloupotrebu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo osigurati ili garantirati sigurnost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na vlastitu odgovornost.

 

LINKOVI TREĆIH LICA I KORIŠĆENJE VAŠIH INFORMACIJA:

Naša usluga može sadržavati veze ka drugim web stranicama kojima mi ne upravljamo. Ova Politika privatnosti se ne odnosi na politiku privatnosti i druge prakse bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom web lokacijom ili uslugom kojoj se može pristupiti putem veze na Servisu. Preporučujemo vam da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje stranice ili usluge trećih strana.

 

SLUŽBENIK ZA PRITUŽBE/ZAŠTITU PODATAKA:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koja je dostupna kod nas, možete poslati e-poruku našem službeniku za žalbe na adresu Nikole Jovanovića, Kadinjačka 6, e-mail: joe-nino@hotmail.com. Vašu zabrinutost ćemo riješiti u skladu sa važećim zakonom.

 

Vaš Top Modern Studio