Pravljenje sajta

Blog

BLOGOVI

Korisne Informacije

Na ovom mestu možete pronaći mnoštvo korisnih tekstova u vezi pravljenja sajta, marketinga i ostalih sličnih tema. Ovi tekstovi će Vam pomoći da rešite neke nedoumice ali će Vas, takođe, uputiti u teme koje su veoma bitne za Vaš biznis i poslovanje.

Saznaj više o razvoju interneta. Da li ste čuli za ARPANET? Ko je zapravo Berners Li?  Koja je razlika izmedju Website-a i Webpage-a? Kod zvani Hypertext Markup Language…

Šta je to Domen? Šta je ustvari Hosting? Saznaj da li je web stranica važna za tvoj biznis. Koji su razlozi zašto trebam imati web stranicu. Za šta su web stranice dobre?

Šta je zapravo BREND? Da li je BREND i za male biznise? Kada se kaže reč BREND  na šta se ustvari misli? Proveri sam kvalitet svog brenda, mi imamo savet za to.

Šta je to Search Marketing (SM) ? Šta je to Search Engine Result Page (SERP) ? Da li stvarno postoji razlika izmedju SEO i SEM? Šta je to SEM?

Da li ste čuli za WHITE HAT SEO ili BLACK HAT SEO ili GRAY HAT SEO? Koja je pravilna optimizacija pomoću SEO? Saznajte više o Tehnički seo,  On-page seo kao i OFF-page seo

Šta je to SSL sertifikat? Zašto mi treba SSL sertifikat? Kako SSL čini sajt pouzdanim? Saznajte više o važnosti autentifikacije, kao i šta je CSR.

U ovom tekstu se bavimo izgledom vaseg Web sajta, tj kako jedan web sajt i web stranica treba da izgledaju ne bi li bili prihvaćeni. Pričaćemo o nekoliko najvažnijih stvari u ovoj temi.

PITANJE

Imaš želju da pročitaš blog o još nečemu? Pošalji nam poruku

Na sva vaša pitanja i želje , trudićemo se da odgovorimo u najkracem mogućem roku. Uglavnom odgovor dobijate u nekoliko sati, pa čak i vikendom.

izrada web sajtova

Poveži svoj biznis sa TOP MODERN STUDIO

Da biste nas kontaktirali i dobili dodatne informacije, kliknite na dugme KONTAKTIRAJ